Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivä: 15.9.2017, 

Päivitetty 25.5.2018 (EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset).

Rekisterinpitäjä

Tiitunpuoti,

 y-tunnus: 2281435-5

Teollisuustie 5-7, 96320 Rovaniemi



Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marjo Alaruikka
Sähköposti: tiitunpuoti@gmail.com
Puhelin:  045-2116537 tai 050-5570156



Rekisterin nimi
Tiitunpuoti verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.



Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.



Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.



Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?


Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Tietojen luovutus kolmansille osapuolille


Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.



Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.



Rekisteröidyn tarkastus- ja korjaus oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on maksuton ja se tulee lähettää kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalla henkilölle. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.
  • Oikeus peruttaa suostumus
  • Poisto oikeus




Uutuudet
Uusi
Kynttilä, Punainen 15 cm
6,00 €
Uusi
Kynttilä, Punainen 10 cm
4,00 €
Uusi
Kruunukynttilä, Punainen 30 cm
1,00 €
Uusi
Pallokynttilä, Vaaleanpunainen - 8 cm
4,00 €
Uusi
Pallokynttilä, punainen - 10 cm
6,00 €
Uusi
Joulupallo, musta tähti
4,00 €
Uusi
Joulupallo, musta
4,00 €
Uusi
Kranssi, Sydän, punainen 30 cm
21,00 €
Uusi
Taulu, Love and Laundry
24,00 €
Uusi
Pöytätabletti, kulta
3,00 €
Uusi
Kortti - Ystävä, sydän
1,90 €
Uusi
Kortti - Onnea, sydän
1,90 €
Uusi
Kortti - Rakas
1,90 €
Uusi
Kortti - Hyvä syntymäpäivää, auto
1,90 €
Uusi
Kortti - Onnea ihanalle!
3,90 €
Uusi
Kortti - Paljon onnea, Samppanja
3,90 €
Uusi
Kortti - Parane pian !
3,90 €
Uusi
Kortti - Kastepäivä, Tyttö
3,90 €
Uusi
Kortti - Kastepäivä, Poika
3,90 €
Uusi
Kortti - Parasta vuosimallia
3,90 €
Uusi
Kortti - Kihlajais / hääkortti
3,90 €
Uusi
Kortti - Surussa myötäeläen
3,90 €
Uusi
Kortti - Onnea omaan tupaan !
3,90 €
Uusi
Kortti - Ystävä
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Napapiiri
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Porot
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Joulupallot
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Kaunista Joulua!
3,90 €
Uusi
Joulukortti - Poro
3,90 €
Uusi
Joulukortti - Pipari
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Hyvää Joulua!
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Iloista Joulua!
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Joulumieli
1,90 €
Uusi
Joulukortti - Jouluailoa!
1,90 €
Uusi
Poro - Valkoinen, hopeat sarvet
7,00 €
Uusi
Kori - Ruskea
8,00 €
Uusi
Lasipallo, baby´s first xmas - valkoinen
6,00 €
Uusi
Tervetuloa - Kyltti, 60cm
15,00 €
Uusi
Puuklipsi - Muista, hoida, maksa.
10,00 €
Uusi
Lasilyhty - Rengas, 25 cm
19,00 €
Uusi
Lyhty - Peiliseinä, 45 cm
28,00 €
Uusi
Peltitonttu - 31 cm
16,00 €
Uusi
Joogatonttu - 30 cm
15,00 €
Uusi
Torkkupeite, Valkoinen - Lämmintä joulua!
19,90 €
Uusi
Torkkupeite, Puna- Valkokuvioinen
19,90 €
Uusi
Tekokasvi - Erica, Lila
16,50 €
Uusi
Malja - Punainen, ovaali
13,50 €
Uusi
Malja - Punainen, pyöreä
12,50 €
Uusi
Ruukku - Punainen, 12 cm
8,00 €
Uusi
Ruukku - Punainen, 19 cm
12,00 €
Uusi
Ruukku - Punainen, 15 cm
12,00 €
Uusi
Ovikoriste - Punainen
19,50 €
Uusi
Ovikoriste - Ruskea
19,50 €
Uusi
Viherkasvi - Pilea purkissa
12,50 €
Uusi
Peikonlehti - Sametti, petrooli 75 cm
11,00 €
Uusi
Peikonlehti - Sametti, violetti 75 cm
11,00 €
Uusi
Joulukoriste - Auto ja Paketit
45,00 €
Uusi
Kauris - hopea, 13 cm
10,90 €
Uusi
Tonttu - Valkoinen , 5 cm
3,90 €
Uusi
Tonttu - Valkoinen ,34 cm
19,90 €
Uusi
Tonttu - Keraaminen , Harmaa 20 cm
11,90 €
Uusi
Tonttu - Keraaminen , Punainen 16cm
6,50 €
Uusi
Kortti - Pikarit
3,50 €
Uusi
Kortti - Ilmapallot
3,50 €
Uusi
Kortti - Kakku
3,50 €
Uusi
Kortti - Haikara, pinkki
3,50 €
Uusi
Kortti - Haikara, sininen
3,50 €
Uusi
Nalle Mukipakkaus - Sininen
13,00 €
Uusi
Nalle Mukipakkaus - Pinkki
13,00 €
Uusi
Torkkupeite, sininen (Anne Mari West)
18,00 €
Uusi
Torkkupeite, beige
13,00 €
Uusi
0,00 €
Uusi
Keppihevonen - ääni tehosteilla
18,00 €
Uusi
Kortti - THERE IS ALWAYS....
2,00 €
Uusi
Seinäkyltti - Toilet Rules
19,00 €
Uusi
Muki - Kaulin
11,00 €
Uusi
Muki - Huulipuna
11,00 €
Uusi
Muki - Kynsilakka
11,00 €
Uusi
Muki - Hiustenkuivaaja
11,00 €
Uusi
Lasipäärynä - Koriste, musta
5,90 €
Uusi
Muki, It´s Your Birthday ( Sister )
10,00 €
Uusi
Muki, It´s Your Birthday ( Brother )
10,00 €
Uusi
Avainkaappi - Sininen
12,00 €
Uusi
Enkeli - Musta
7,90 €
Uusi
Lasienkeli - Hopea raita, pieni
6,00 €
Uusi
Valokuvakehys, Nalle - pitsi
17,50 €
Uusi
Valokuvakehys, Mekko - pitsi
17,50 €
Uusi
Seinäkyltti -  Mum's Bed & Breakfast
11,00 €
Uusi
Seinäkyltti -  I Might Wake Up
11,00 €
Uusi
Seinäkyltti -  Do Not Disturb
11,00 €
Uusi
Seinäkyltti -  I'm Not Old
11,00 €
Uusi
Seinäkyltti -  Mother Knows Best
14,00 €