Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivä: 15.9.2017, 

Päivitetty 25.5.2018 (EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset).

Rekisterinpitäjä

Tiitunpuoti,

 y-tunnus: 2281435-5

Teollisuustie 5-7, 96320 Rovaniemi



Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marjo Alaruikka
Sähköposti: tiitunpuoti@gmail.com
Puhelin:  045-2116537 tai 050-5570156



Rekisterin nimi
Tiitunpuoti verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.



Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.



Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.



Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?


Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Tietojen luovutus kolmansille osapuolille


Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.



Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.



Rekisteröidyn tarkastus- ja korjaus oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on maksuton ja se tulee lähettää kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalla henkilölle. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.
  • Oikeus peruttaa suostumus
  • Poisto oikeus




Uutuudet
Uusi
Seinäkello - Musta, 26 cm
19,00 €
Uusi
Torkkupeite, kukat
13,00 €
Uusi
Torkkupeite, luumu
13,00 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Greippi - Basilika
14,00 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Sitruuna - Raparperi
14,00 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Cotton (puuvilla)
14,00 €
Uusi
Sappisaippua
7,50 €
Uusi
Lokki - 15 cm
7,50 €
Uusi
Ruusu muki
8,50 €
Uusi
Seinäkello, Jalkapallo
14,00 €
Uusi
Sydänkoriste - Koira
10,50 €
Uusi
Sydänkoriste - Kissa
10,50 €
Uusi
Silkkikukka - Orkidea istutus, pinkki
5,00 €
Uusi
Silkkikukka - Orkidea istutus, valkoinen
5,00 €
Uusi
Peltinen malja - Mansikka
12,00 €
Uusi
Amppeli - Valkoinen
13,00 €
Uusi
Silkkikasvi - Muratti oksa
2,00 €
Uusi
Ruusu - Roikkuva
23,00 €
Uusi
Ruukku - Laventeli
8,00 €
Uusi
Kannu - Mansikka
6,00 €
Uusi
Sanko - Mansikka
6,00 €
Uusi
Maljakko - Vihreä
13,00 €
Uusi
Kranssi - Sininen
8,00 €
Uusi
Kranssi - Vaaleanpunainen
8,00 €
Uusi
Silkkikukka - Ruusuoksa - Persikka, 41 cm
3,00 €
Uusi
Silkkikukka - Ruusuoksa - Punainen, 41 cm
3,00 €
Uusi
Silkkikukka - Ruusuoksa - Pinkki, 41 cm
3,00 €
Uusi
Sydänkoriste - Love
10,50 €