Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivä: 15.9.2017, 

Päivitetty 25.5.2018 (EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset).

Rekisterinpitäjä

Tiitunpuoti,

 y-tunnus: 2281435-5

Teollisuustie 5-7, 96320 Rovaniemi



Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marjo Alaruikka
Sähköposti: tiitunpuoti@gmail.com
Puhelin:  045-2116537 tai 050-5570156



Rekisterin nimi
Tiitunpuoti verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.



Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.



Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.



Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?


Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Tietojen luovutus kolmansille osapuolille


Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.



Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.



Rekisteröidyn tarkastus- ja korjaus oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on maksuton ja se tulee lähettää kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalla henkilölle. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.
  • Oikeus peruttaa suostumus
  • Poisto oikeus




Uutuudet
Uusi
Sydänkoriste - Love
10,50 €
Uusi
Pajukori - korkea sanka
11,00 €
Uusi
Suojaruukku - Korkki
11,00 €
Uusi
Suojaruukku - Kangas, musta ( 25 cm)
13,00 €
Uusi
Suojaruukku - Kangas, musta ( 30 cm)
15,00 €
Uusi
Servetti Lounas, mustikka
5,00 €
Uusi
Servetti Lounas, mansikka
5,00 €
Uusi
Kukkateline - Polkupyörä
36,00 €
Uusi
Taso - Roikkuva, metalli
24,00 €
Uusi
Lokerikko - Valkoinen
8,50 €
Uusi
Tyyny - Tähti
25,00 €
Uusi
Lasipallo - 10 cm, kirkas
6,50 €
Uusi
Lasipallo - 15 cm, kirkas
13,00 €
Uusi
Lasipallo - 15 cm, sininen
13,00 €
Uusi
Lasipallo - 10 cm, sininen
6,50 €
Uusi
Tyyny - Ankkuri, kultainen
23,00 €
Uusi
Essu - Kukka
7,00 €
Uusi
Pöytätabletti  - Kukka
3,50 €
Uusi
Laiva koriste
15,00 €
Uusi
Tervetuloa rengas - 25 cm
14,00 €
Uusi
Tervetuloa rengas - 40 cm
29,00 €
Uusi
Ensiapulaatikko - Valkoinen
29,00 €
Uusi
Pesusetti - Valkoinen
9,00 €
Uusi
Tyyny - Kompassi, sininen
21,00 €
Uusi
Torkkupeite - Ankkuri
15,00 €
Uusi
Kranssi - Hortensia, Sininen 26 cm
16,00 €
Uusi
Kranssi - Hortensia, Liila 26 cm
16,00 €
Uusi
Kranssi - Hortensia, Valkoinen 26 cm
16,00 €
Uusi
Kranssi - Hortensia, liila 35 cm
27,00 €
Uusi
Boolisetti
28,00 €
Uusi
Taulu -  Isovanhemmat
13,00 €
Uusi
Taulu -  Office Rules
13,00 €
Uusi
Lasikanisteri - 3,9 l
28,00 €
Uusi
Lasikanisteri - 5,3 l
36,00 €
Uusi
Kohdevalaisin - Oriva, Natur
Kohdevalaisin - Oriva, Natur
119,00 €
Uusi
Seinävalaisin - Oriva, Mosaiikki
Seinävalaisin - Oriva, Mosaiikki
74,00 €
Uusi
Seinävalaisin - Oriva, Natur musta
69,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Antiikki 37 cm
55,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Antiikki 32 cm
49,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Kristalli 46 cm
274,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Kristalli 32 cm
189,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Kristalli 35 cm
99,00 €
Uusi
Plafondi - Oriva, Kristalli 25 cm
69,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Natur musta
89,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Mosaiikki
79,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Kristalli
Pöytävalaisin - Oriva, Kristalli
89,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Puu valkoinen
Pöytävalaisin - Oriva, Puu valkoinen
79,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Puu musta
Pöytävalaisin - Oriva, Puu musta
79,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Skipper messinki
126,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Skipper kupari
Pöytävalaisin - Oriva, Skipper kupari
126,00 €
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Skipper (musta nikkeli)
Pöytävalaisin - Oriva, Skipper (musta nikkeli)
Uusi
Pöytävalaisin - Oriva, Laserleikattu valkoinen
Uusi
Ikkunavalaisin - Oriva, Pöllö musta
Ikkunavalaisin - Oriva, Pöllö musta
28,00 €
Uusi
Ikkunavalaisin - Oriva, Pöllö valkoinen
Ikkunavalaisin - Oriva, Pöllö valkoinen
28,00 €
Uusi
Ikkunavalaisin - Oriva, Tree kupari
28,00 €
Uusi
Ikkunavalaisin - Oriva, Tree messinki
28,00 €
Uusi
Pyykkietikka -  Sunshine Flower 500 ml
14,50 €
Uusi
Pyykkietikka - Orange blossom, 500 ml
14,50 €
Uusi
Pyykkietikka - Provencen metsä 500 ml
14,50 €
Uusi
Pyykkietikka - Lumpeenkukka 500 ml
14,50 €