Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivä: 15.9.2017, 

Päivitetty 25.5.2018 (EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset).

Rekisterinpitäjä

Tiitunpuoti,

 y-tunnus: 2281435-5

Teollisuustie 5-7, 96320 Rovaniemi



Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marjo Alaruikka
Sähköposti: tiitunpuoti@gmail.com
Puhelin:  045-2116537 tai 050-5570156



Rekisterin nimi
Tiitunpuoti verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.



Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.



Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.



Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?


Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Tietojen luovutus kolmansille osapuolille


Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.



Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.



Rekisteröidyn tarkastus- ja korjaus oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on maksuton ja se tulee lähettää kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalla henkilölle. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.
  • Oikeus peruttaa suostumus
  • Poisto oikeus




Uutuudet
Uusi
Tyyny - Kukka, harmaa (kultainen teksti)
19,90 €
Uusi
Tyyny - Kukka (kultainen teksti)
19,90 €
Uusi
Tyyny - Tähti, vaaleanpunainen
19,90 €
Uusi
Tyyny - Tähti, sininen
19,90 €
Uusi
Peltirasia - Koira
29,90 €
Uusi
Peltirasia - Kissa
29,90 €
Uusi
Korurasia - Kruunu, sininen
9,90 €
Uusi
Korurasia - Kruunu, pinkki
9,90 €
Uusi
Naulakko - Koira (2)
9,90 €
Uusi
Naulakko - Koira
9,90 €
Uusi
Keinoturkis - Pinkki
11,00 €
Uusi
Kauppakassi - Bingo!
9,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Queen Of Fucking Everything
12,90 €
Uusi
Kaiken varalta  - Kondomi avaimenperä
2,50 €
Uusi
Kahvikuppi - Arkihuolesi kaikki heitä
12,90 €
Uusi
Seinäkalenteri - 2019
Seinäkalenteri - 2019
24,90 €
Uusi
Pallivaha KIT - Luxus lahjapakkaus
Pallivaha KIT - Luxus lahjapakkaus
19,90 €
Uusi
Heijastin - Mä en nää mitään
3,50 €
Uusi
Avaimenperä - Avain onneen
3,90 €
Uusi
Vitun hyvä kahvi - 100g
9,90 €
Uusi
Servetti - Hyi kauhistus
6,90 €
Uusi
Kahvikuppi - 50 v
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - 40 v
Kahvikuppi - 40 v
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - 30 v
Kahvikuppi - 30 v
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Hot Mama
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Irvistys
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Vierasvara
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Uudenvuoden lupaus
12,90 €
Uusi
Kahvikuppi - Oravainen
12,90 €
Uusi
Seinäkello - Valkoinen, 30 cm
17,50 €
Uusi
Seinäkello - Musta, 30 cm
17,50 €
Uusi
Koristeoksa, Hopea - 75 cm
16,00 €
Uusi
Seinäkello - Musta ja kromi
29,00 €
Uusi
Torkkupeite, vihreä
13,00 €
Uusi
Seinäkello - Kultainen
19,00 €
Uusi
Leipälaatikko - Valkoinen
27,90 €
Uusi
Leipälaatikko - Musta
27,90 €
Uusi
Peili - Rottinki, 66cm
44,00 €
Uusi
Joulukassi - Punainen
2,50 €
Uusi
Kranssi, 55 cm
33,00 €
Uusi
Tonttu - Beige, 64 cm
26,00 €
Uusi
Kynttilä - Tervetuloa Joulu!
9,00 €
Uusi
Kuusi - Valkoinen, 40 cm
9,00 €
Uusi
Kuusi - Valkoinen, 30 cm
6,00 €
Uusi
Kuusi - Valkoinen, 20 cm
3,50 €
Uusi
Tyyny - Merry Christmas, pun
18,00 €
Uusi
Tyyny - Hirvi
12,00 €
Uusi
Tyyny - Joululahjat
17,90 €
Uusi
Höyhenkuusi, iso - pinkki (40 cm)
23,00 €
Uusi
Höyhenkuusi, pieni - pinkki (25 cm)
9,00 €
Uusi
Muki - Äidille
6,50 €
Uusi
Patsas - Enkeli ja Tyttö
9,00 €
Uusi
Patsas - Enkeli ja Poika, 19 cm
9,00 €
Uusi
Taulu - Love makes a house a home
18,00 €
Uusi
Ruokakuppi - Kissa
8,00 €
Uusi
Peltirasia - Nalle
9,00 €
Uusi
Peltirasia - Joulupukki
9,00 €
Uusi
Seinä- ja Pöytäkello, Koira
13,50 €
Uusi
Seinä- ja Pöytäkello, Hevonen
13,50 €
Uusi
Seinä- ja Pöytäkello, Kissanpentu
13,50 €
Uusi
Seinäkello, Moottoripyörä
14,00 €
Uusi
Seinäkello, Koiranpennut
14,00 €
Uusi
Seinäkello, Kissa, ruskea
14,00 €
Uusi
Seinäkello, Sudet
16,00 €
Uusi
Suklaalevy -  Joulupukki
3,95 €
Uusi
Suklaalevy -  Joulutervehdys! ,enkeli
3,95 €
Uusi
Suklaalevy -  Iloista Joulua, tontut
3,95 €
Uusi
Suklaalevy -  Hyvää Joulua!, tähdet
3,95 €
Uusi
Finnmari - Pöytäkynttilä 10 cm, punainen
Uusi
Finnmari - Pallokynttilä, punainen 10 cm
4,50 €
Uusi
Finnmari - Tuikku, punainen
4,50 €
Uusi
Finnmari - Hopea lautanen
12,50 €
Uusi
Finnmari - Amaryllis, valkoinen 67 cm
7,90 €
Uusi
Finnmari - Amaryllis, punainen 67 cm
7,90 €
Uusi
Finnmari - Hopeaoksa, 86 cm
8,50 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Appelsiininkukka
14,00 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Rosmariini
14,00 €
Uusi
Via - Pyykkietikka, Verbena (sitrus)
14,00 €
Uusi
Kynttilä, Punainen 15 cm
6,00 €
Uusi
Kynttilä, Punainen 10 cm
4,00 €
Uusi
Pallokynttilä, Vaaleanpunainen - 8 cm
4,00 €
Uusi
Pallokynttilä, punainen - 10 cm
6,00 €
Uusi
Kranssi, Sydän, punainen 30 cm
21,00 €
Uusi
Taulu, Love and Laundry
24,00 €
Uusi
Pöytätabletti, kulta
3,00 €
Uusi
Kortti - Ystävä, sydän
1,90 €
Uusi
Kortti - Onnea, sydän
1,90 €
Uusi
Kortti - Rakas
1,90 €
Uusi
Kortti - Hyvä syntymäpäivää, auto
1,90 €
Uusi
Kortti - Onnea ihanalle!
3,90 €
Uusi
Kortti - Paljon onnea, Samppanja
3,90 €
Uusi
Kortti - Parane pian !
3,90 €
Uusi
Kortti - Kastepäivä, Tyttö
3,90 €
Uusi
Kortti - Kastepäivä, Poika
3,90 €
Uusi
Kortti - Parasta vuosimallia
3,90 €
Uusi
Kortti - Kihlajais / hääkortti
3,90 €