Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivä: 15.9.2017, 

Päivitetty 25.5.2018 (EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset).

Rekisterinpitäjä

Tiitunpuoti,

 y-tunnus: 2281435-5

Teollisuustie 5-7, 96320 Rovaniemi



Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Marjo Alaruikka
Sähköposti: tiitunpuoti@gmail.com
Puhelin:  045-2116537 tai 050-5570156



Rekisterin nimi
Tiitunpuoti verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.



Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.



Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.



Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?


Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Tietojen luovutus kolmansille osapuolille


Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.



Rekisterin suojauksen periaatteet


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.



Rekisteröidyn tarkastus- ja korjaus oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on maksuton ja se tulee lähettää kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalla henkilölle. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.
  • Oikeus peruttaa suostumus
  • Poisto oikeus




Uutuudet
Uusi
Suitsuke - Cannabis
2,50 €
Uusi
Suitsuke - Myski
2,50 €
Uusi
Suitsuke - Santelipuu
2,50 €
Uusi
Suitsuke - Laventeli
2,50 €
Uusi
Blackmetal - Peili ja hylly
49,00 €
Uusi
Blackmetal - Kukkalaatikot
Blackmetal - Kukkalaatikot
96,00 €
Uusi
Blackmetal - Tarjotinpöytä ( suorakaide )
46,00 €
Uusi
Blackmetal - Tarjotinpöytä
46,00 €
Uusi
Metalwood - Pöytäsarja, 3 kpl
148,00 €
Uusi
Metalwood - Sohvapöydät, 2kpl (korisetti)
198,00 €
Uusi
Metalwood - Seinähyllykkö
89,00 €
Uusi
Metalwood - Kukkapylväät ( 2 kpl)
Metalwood - Kukkapylväät ( 2 kpl)
133,00 €
Uusi
Anderson - Sivupöytä
Anderson - Sivupöytä
198,00 €
Uusi
Anderson - Lipasto
Anderson - Lipasto
198,00 €
Uusi
Anderson - Senkki
Anderson - Senkki
198,00 €
Uusi
Anderson - Yöpöytä
Anderson - Yöpöytä
99,00 €
Uusi
Anderson - Seinähyllykkö
49,00 €
Uusi
Lasipurkki - Munat ja LED valot
16,50 €
Uusi
Mimosa - Keltainen, 77cm
5,90 €
Uusi
Silkkikukka - Pioni, valkoinen
9,90 €
Uusi
Silkkikukka - Pioni, beige
9,90 €
Uusi
Silkkikukka - Pionikimppu, pinkki
19,90 €
Uusi
Silkkikukka - Pionikimppu, vaalenapunainen
19,90 €
Uusi
Silkkikukka - Pionikimppu, valkoinen
19,90 €
Uusi
Sylitarjotin - Ruusu
18,90 €
Uusi
Lyhty - Rottinki, 35 cm
29,90 €
Uusi
Lyhty - Rottinki, 27 cm
22,90 €
Uusi
Lyhty - Rottinki, 23 cm
22,90 €
Uusi
Lyhty - Rottinki, pyöreä
29,90 €
Uusi
Seinäkello - Flamingo
17,90 €
Uusi
Ananaspurkki - Vaaleanpunainen, 12 x 24 cm
25,90 €
Uusi
Ananaspurkki - Vaaleanpunainen, 10 x 24 cm
17,90 €
Uusi
Maljakko - 30 cm , valkoinen
6,90 €
Uusi
Taulu - Follow you arrow
15,50 €
Uusi
Taulu - Whoever said ...
15,50 €
Uusi
Taulu - Too blessed to be stressed
15,50 €
Uusi
Taulu - She belived, she could, se she did
15,50 €
Uusi
Taulu - Home is wherever i´m with you
15,50 €
Uusi
Taulu - Live a thankful life
15,50 €
Uusi
Taulu - Bloom where you are planted
15,50 €
Uusi
Taulu - Life is like...
15,50 €
Uusi
Herätyskello - Harmaa
12,90 €
Uusi
Herätyskello - Vaaleanpunainen
12,90 €
Uusi
Herätyskello - Pinkki
12,50 €
Uusi
Tyyny - Kukka, harmaa (kultainen teksti)
19,90 €
Uusi
Tyyny - Kukka (kultainen teksti)
19,90 €
Uusi
Tyyny - Tähti, vaaleanpunainen
19,90 €
Uusi
Tyyny - Tähti, sininen
19,90 €
Uusi
Korurasia - Kruunu, sininen
9,90 €
Uusi
Korurasia - Kruunu, pinkki
9,90 €
Uusi
Naulakko - Koira (2)
9,90 €
Uusi
Naulakko - Koira
9,90 €
Uusi
Keinoturkis - Pinkki
11,00 €
Uusi
Kahvikuppi - Queen Of Fucking Everything
12,90 €
Uusi
Kaiken varalta  - Kondomi avaimenperä
2,50 €
Uusi
Kahvikuppi - Hiihdellään
12,90 €