Akaatti Botswana - pinkki, rumpuhiottu

Akaatti Botswana - pinkki, rumpuhiottu
Akaatti Botswana - pinkki, rumpuhiottu Akaatti Botswana - pinkki, rumpuhiottu

Akaatti Botswana - pinkki, rumpuhiottu

3,00 €
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Botswana Akaatti, pinkki on väriltään vaaleanpunainen tai harmaaseen vivahtava, jossa vaaleita raitoja. Kivi on kaunis sisustus elementti tai voit käyttää sitä energiatyöskentelyssä. 

Kiviterapiassa kivi auttaa puhdistamaan aurasta negatiivistä energiaa ja vapauttamaan varastoitunutta energiaa, joka tuo lisää elinvoimaa väsyneelle. kivi hoitaa ja tasapainotta sakraalichakraa. Kivi toimii suojeluskivenä matkoilla. Botswana akaatti on ”taivaan lahja” joka yllättää aina iloisesti omistajansa.

Akaatti edistää sisäistä vakautta, tyyneyttä ja kypsyyttä. Sen lämpimät, suojaavat ominaisuudet lisäävät turvallisuutta ja itseluottamusta. Kivi rauhoittaa ja lohduttaa niitä, jotka surevat menetystä.

Botswana akaatti uskotaan auttavan ongelmien ratkaisussa ja   saattamaan loppuun ihmissuhteita ja asioita, jotka eivät enää palvele sinua. Kivi antaa voimaa etsiä ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin. Sen uskotaan myös suojelevan kaikkia, jotka työskentelevät tulen parissa sekä auttavan tupakoinnin lopettamisessa. Botswanan akaatti tuo elämääsi myös lisää taiteellista ilmaisukykyä.

Sopii hyvin horoskoopeille: kaksonen, neitsyt ja vaaka.

Arvostelut 0 arvostelua