Chakra Heiluri - Ruusukvartsi

Chakra Heiluri - Ruusukvartsi
Chakra Heiluri - Ruusukvartsi Chakra Heiluri - Ruusukvartsi

Chakra Heiluri - Ruusukvartsi

16,00 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Heiluria on käytetty jo tuhansia vuosia esim. malmien ja vesilähteiden etsimisessä, mutta myös neuvonantajana henkilökohtaisissa kysymyksissä. Heiluria voidaan käyttää tukena meditaatiossa, puhdistus- ja parannustyössä, paikannuksessa, läsnäolo- ja keskittymisharjoituksissa sekä ennustuksissa. Yksinkertaisiin kyllä tai ei kysymyksiin saat selkeimmin vastauksen. 


Heilurissa käytetty kivi on Ruusukvartsi. Kiviterapiassa ruusukvartsi on rakkauden, huolenpidon ja harmonian kivi. Se hoitaa murheellista sydäntä ottamalla murheet itselleen. Kivi poistaa pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Ruusukvartsi on sydän chakran kivi. Se levittää ympärilleen rakkautta ja myötätuntoa sekä vahvistaa ihmissuhteita ja perhesiteitä. Kivi opettaa meitä antamaan anteeksi itsellemme ja muille, jotta voimme päästää irti vanhasta ja jatkaa teenpäin. 

Kivi nostaa esiin sydämestäsi negatiivisiä tunteita ja muistoja ja auttaa sinua käsittelemään ne rakkaudella anteeksiannolla ja hyväksymisellä.

Horoskooppi merkeistä parhaiten sopiva kivi: kalat, skorpioni, oinas, härkä, leijona, vaaka ja Vesimies.


Heilurin ketjussa on jokaiselle chakralle oma kivi. Heilurin pituus 26 cm. Heiluri on pakattu kauniiseen laatikkoon, jossa sisällä satiinia.

Korkeus:
26 cm
Arvostelut 0 arvostelua