VM-Carpet - Silkkitie, beige

VM-Carpet
VM-Carpet - Silkkitie, beige
VM-Carpet - Silkkitie, beige VM-Carpet - Silkkitie, beige VM-Carpet - Silkkitie, beige VM-Carpet - Silkkitie, beige

VM-Carpet - Silkkitie, beige

0,00 €
Toimitusaika 5 - 21 työpäivää

Hemmottele jalkojasi ylellisen pehmeällä ja muhkealla silkkitie matolla. Herätys tuntuu mukavemmalta, kun saat upottaa varpaat lämpimään, pehmeään mattoon. Olohuoneessa se pehmentää miellyttävästi askeleen. Siilkkitie maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Matossa on kapea polyesteri kanttaus.

  • Materiaali: 100% mikropolyesteri
  • Vakiokoot:  80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm,  Ø 100 cm, Ø 133 cm, Ø 160 cm (näillä on vaihto- ja palautusoikeus ).
  • Muut koot tilataan tilaustuotteina (erikoiskokoisia) , joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
  • Mattojen toimitusaika: varastossa olevat tuotteet ( toimitus tiistaisin ja torstaisin), Tilaustuotteet (1-3 viikkoa).


Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus: EVA. Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.
Arvostelut 0 arvostelua