VM-Carpet - Satine, viininpunainen

VM-Carpet
VM-Carpet - Satine, viininpunainen
VM-Carpet - Satine, viininpunainen VM-Carpet - Satine, viininpunainen

VM-Carpet - Satine, viininpunainen

0,00 €
Toimitusaika 5 - 21 työpäivää

Mielyttävän pehmeä ja lyhytnukkainen Satine matto kestää kovaakin kulutusta. Matto sopii niin kotikäyttöön kuin julkisiin tiloihinkin sekä sitä voidaan käyttää katetulla parvekkella ja terassilla. Nukka kaartuu jalan alla ja valo taittuu erikulmasta luoden maton pinnasta eläväisen. Kapea kanttaus maton reunoissa viimeisteleen näyttävän ilmeen. Pohjassa on liukumaton EVA-pohjaus, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään.

  • Materiaali: 100%  Polyamidi
  • Vakiokoot:  80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm,  Ø 100 cm, Ø 133 cm, Ø 160 cm (näillä on vaihto- ja palautusoikeus ).
  • Muut koot tilataan tilaustuotteina (erikoiskokoisia) , joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
  • Mattojen toimitusaika: varastossa olevat tuotteet ( toimitus tiistaisin ja torstaisin), Tilaustuotteet (1-3 viikkoa).


Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.


Pohjaus: EVA. Pohjattu matto ei lipsu eikä rypisty

  • Pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. Pohjaus on hajuton eikä jatä jälkiä lattiaan. Lattialämmityskään ei sitä haittaa. Pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene.
  • EVA-pohjaus tehdään kuumentamalla sirotejauho maton alapintaan kiinni. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä VTT:n kanssa. EVAPOLYTEX-pohjauksessa on kiinnitetty lisäksi huopa maton pohjaan ja näin matosta on saatu hieman joustavampi, pehmeämpi ja tiiviimpi.
Arvostelut 0 arvostelua