Matot ja Taljat

5 Tuotetta

Tuotevalikoimastamme löytyy mattoja moneen tilaan ja huoneesee. Tuoteryhmät on jaoteltu maton materiaalin mukaan. Maton oikean valintaan vaikuttaa moni asia. Lähtökohtana on tila / huone johon matto tulee ja minkälaiseen käyttötarkoitukseen huone on tarkoitettu. 

Makuuhuoneessa mukavimmalta jalan alla tuntuu pehmeä ja ylellinen  nukkamatto, jolla saat huoneeseen luotua pehmeyttä ja rauhallisuutta. Nukkamattoja löytyy eri nukanpituuksilla ja langan paksuuksilla. Värivalikoimasta löydät myös mieleisen värisen maton juuti teidän kotiin.

Eteinen vaatii matolta kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja kosteuden sietoa. Sileäksi kudotutut matot, sisalmatot ja tekokuitumatot soveltuvat tähän tilaan hyvin.

Olohuoneeseen voit sijoittaa monia eri mattovaihtoehtoja, haluatko pehmeän ja pörröisen nukkamaton, laadukkaan ja näyttävän villamaton, kodikkaan puuvilla- räsymaton, kestävän sisalmaton vai tyylikkään ja ajattoman puuvilla- paperinarumaton.

Keittiössä maton täytyy olla helppohoitonen ja tähän sopii esim. sileäksi kudotut tai easy clean matot, joita on helppo imuroida puhtaaksi ja lika lähtee helposti pyyhkäisemällä. Myös muovimatot ja puuvillamatot sopivat hyvin keittiöön kestävyyden ja pestävyyden ansiosta.

  • Näkymä
17,90 €
17,90 €
17,90 €
17,90 €